Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Jandarmii sătmăreni au „plantat fapte bune” la Ardud
Jandarmeria Satu Mare  - Duminica, 1 Aprilie 2012

Aproape 40 de voluntari ai Jandarmeriei Satu Mare au participat sâmbătă la campania „Plantăm fapte bune !” în localitatea Ardud.
 


In luna martie a acestui an, Jandarmeria Satu Mare a încheiat un acord de parteneriat cu Asociaţia „Ecoassist” în vederea derulării proiectului  „Plantăm fapte bune !”, proiect ce îşi propune să împădurească suprafeţe importante din judeţul Satu Mare.

 

Această acţiune se  înscrie în seria acţiunilor şi campaniilor organizate şi desfăşurate în cadrul campaniei „Jandarmii sunt Oamenii de lângă tine”. Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Satu Mare şi-a adus aportul cu diferite ocazii la refacerea ecosistemului, a arealului natural şi, implicit, la protejarea mediului înconjurător.

 

Sâmbătă, cu începere de la ora 9.00, un număr de 36 jandarmi însoţiţi de comandantul unităţii, colonelul Avram Gheorghe, au participat la acţiunea de împădurire din localitatea Ardud, plantând puieţi de stejar şi frasin.

 

Acţiunea a debutat cu un scurt instructaj efectuat de reprezentantul Ocolului Silvic Ardud, Aprihan Gheorghe, iar apoi  coordonatoarele judeţene ale proiectului, Natalia Achim şi Claudia Donca, i-au  dotat pe voluntari cu cazmale, sape şi mănuşi.

 

Jandarmii sătmăreni doresc să contribuie şi în acest fel la nevoile comunităţii, nu numai pe timpul executării misiunilor, ci şi pe planul restabilirii raporturilor normale dintre mediu şi om.

1552 vizite
Distribuie pe